Avoimet työpaikat

Vauraus Suomi on vuonna 2011 perustettu suomalainen joukkorahoitusalan pioneeri ja suunnannäyttäjä. Missiomme on yhdistää ainutlaatuisella tavalla kiinnostavia kohteita etsivä sijoittaja ja tehokasta rahoitusratkaisua hakeva yritys. Tähän mennessä olemme saattaneet yhteen noin 1000 lainoitettavaa yritystä 4000 sijoittajan kanssa ja kauttamme on autettu menestyksellisesti suomalaisia yrityksiä jo yli 60M€ edestä. Kasvava, 70:stä Vaurauslaisesta koostuva tiimimme toimii Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Porissa. Tutustu toimintaamme osoitteissa www.vauraus.fi ja www.yrityslainat.fi.

Valitse kaupunki ja tehtävänkuvaus oikeasta reunasta.

Kehitysjohtaja, COO

Helsinki

Tehtävässä vastaat yrityksemme liiketoiminnan, nykyisten toimintatapojemme sekä palveluiden kehittämisestä ICT:n keinoin. Vauraudella sinua odottavat tulevaisuuden palvelukonseptiemme visiointi, ICT-järjestelmien kehittäminen ja liiketoimintastrategian jalkauttaminen. Vastuullasi on neljän hengen ICT-tiimi, kuulut luonnollisesti yrityksen johtoryhmään ja vastaat tehtävässä toimitusjohtajalle.  Toimipisteesi sijaitsee Helsingin keskustan toimistollamme.

Toivomme ja odotamme sinulta useamman vuoden aikaisempaa kokemusta järjestelmäpohjaisen liiketoiminnan kehittämisestä. Järjestelmäkehityksen, lisensoinnin sekä hankinnan lisäksi sinulla on hyvä ymmärrys palvelumuotoilusta ja liiketoiminnan digitalisaatiosta. Sydämeltäsi et kuitenkaan ole devaaja, vaan pesunkestävä liiketoiminnan kehittäjä. Sinulla on kyky toimia usean projektin kanssa yhtäaikaisesti ja henkilönä olet avarakatseinen ja innostava. Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto. Hyvä englannin kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle ja aiempi kansainvälinen kokemus etu tehtävää hoidettaessa.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä osaksi suomalaisen rahoitusalan edelläkävijän menestystarinaa. Kasvavassa ja menestyvässä yrityksessämme sinulla on kilpailukykyiset edut ja menestymiseen tarvittavat resurssit. Tukenasi on osaava työyhteisö, jossa on innostava tekemisen meininki!

Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (24.4. klo 10– 12 tai 26.3. klo 9-11).

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 3.5.2017 mennessä oheisen linkin kautta!

http://www.hrsadvisors.fi/kehitysjohtaja-coo-helsinki

Back Office toimihenkilö

Helsinki

Tehtävässä vastaat nelihenkisen Back Office -tiimin jäsenenä osaltasi yrityslainoihin liittyvien luotto- ja vakuusasiakirjojen valmistelusta ja hallinnoinnista sekä lainojen ulosmaksutarkistuksista asiakirjojen osalta. Osallistut myös lainoihin liittyvien muutosten ja niihin liittyvien asiakasyhteydenottojen käsittelyyn ja olet mukana hoitamassa yhteydenpitoa asiakkaiden ja perintätoimiston kanssa perintätoimeksiantoihin liittyen. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin keskustan konttorillamme ja työsuhde on vakituinen.

 

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta rahoitusalan back office -tehtävistä ja mieluiten luottoasiakirjojen hallinnasta. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, huolellisuutta sekä nopeaa oppimiskykyä. Tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen ja olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen sekä pystyt työskentelemään myös rutiininomaisten tehtävien parissa. Kaupallinen koulutustausta sekä englannin ja ruotsin kielen taito on etu tehtävän hoitamisessa.  

 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä osaksi Suomalaista rahoitusalan kasvutarinaa. Kasvavassa ja menestyvässä yrityksessämme sinulla on kilpailukykyiset edut ja menestymiseen tarvittavat resurssit. Tukenasi on osaava työyhteisö, jossa on innostava tekemisen meininki!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko 0400 399 825 (6.4. klo 9– 10 tai 11.4. klo 9-10). 

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 20.4.2017 mennessä oheisen linkin kautta!

http://www.hrsadvisors.fi/back-office-toimihenkilo-helsinki

Myyntiassistentti

Turku

Haemme nyt Turun toimistolle kokoaikaisia työntekijöitä.

Tehtävässä vastaat potentiaalisten sijoittajien kontaktoinnista puhelimitse ja kutsut heitä tapaamisiin toimistoillemme ympäri Suomea.

Toivomme ja odotamme sinulta positiivista ja tavoitteellista asennetta sekä mahdollisuutta työskennellä kokoaikaisesti. Kokemus myynnistä ja/tai asiakaspalvelusta katsotaan eduksesi, mutta rohkea, tuloshakuinen luonne on tässä tehtävässä tärkeintä. Kasvuvauhtimme on voimakas ja työyhteisömme sen mukaisesti hyvin dynaaminen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan ja näköalapaikan uusiutuvalta rahoitusalalta. Saat ainutlaatuisen tilaisuuden päästä osaksi suomalaista rahoitusalan menestystarinaa. Toimintamme laajenee tulevaisuudessa voimakkaasti ja voimme tarjota mielenkiintoisia etenemismahdollisuuksia myyntiassistentin tehtävässä hyvin onnistuneille henkilöille. Kasvavassa ja menestyvässä yrityksessämme sinulla on menestymiseen tarvittavat resurssit. Tukenasi on osaava työyhteisö, jossa on innostava tekemisen meininki.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Jouni Hannula 050 577 6416 (arkisin klo.12:00- 15:00).

Jätä hakemuksesi ja CV:si 31.4.2017 mennessä osoitteeseen rekry(at)vauraus.fi.

 

Rahoituspäällikkö

Jyväskylä, Turku

Tehtävässä vastaat oman alueesi kumppaniverkoston rakentamisesta, uusasiakashankinnasta sekä asiakassuhteiden hoitamisesta. Kokeneemman rahoituspäällikön roolissa toimit asiantuntijana, auttaen yrityksiä rahoitusratkaisuissa esim. päivittäisliiketoiminnan tai investointi- / yrityskauppatilanteiden edessä.

 

Toivomme ja odotamme sinulta kokemusta luotonmyönnön tehtävistä tai muutoin rahoitusalalta. Tehtävässä työskentelet asiakasrajapinnassa, joten asenteella on paljon merkitystä.

 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä osaksi Suomalaista rahoitusalan menestystarinaa. Yrityksessämme pääset tienaamaan ja kasvamaan mukanamme, juuri nyt todella nopeasti uudistuvalla alalla. Tämän lisäksi olet mukana edesauttamassa Suomen talouskasvua järjestämällä rahoitusta suomalaisille pk-yrityksille alueellasi. Tukenasi on osaava työyhteisö, jossa on innostava tekemisen meininki.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Ville Urpilainen 040 739 3720 (arkisin klo.12-15).

 

Jätä hakemuksesi & CV:si osoitteeseen rekry(at)vauraus.fi.

Muut tehtävät / Avoin hakemus

Helsinki, Jyväskylä, Espoo, Oulu, Pori, Tampere, Turku

Kasvamme voimakkaalla tahdilla ja tarvitsemme joukkoomme hyviä tekijöitä. Vaikka jokin tietty sinua kiinnostava rooli ei juuri nyt olisi avoimessa haussa, voit silti ottaa meihin yhteyttä ja kertoa itsestäsi. Voit olla nuori opiskelija, työelämän tarmokas tulokas tai jo merkittävää kokemusta ja osaamista kerännyt konkari. Liiketoimintamme laajentuessa tarvitsemme kaikenlaisia henkilöitä. Tärkeintä meille on ihminen. Haluamme tarjota hyvän työpaikan – hyvälle työntekijälle.

Jätä hakemuksesi & CV:si osoitteeseen rekry(at)vauraus.fi.

Mainitsethan otsikossa hakemasi työtehtävän (”Avoin hakemus”). 

 

Sijoitusasiamies

Jyväskylä, Oulu

Tehtävässä vastaat uusien asiakkaiden kontaktoinnista sekä sijoitusmahdollisuuksien tarjoamisesta sijoittajille asiakastapaamisissa.

 

Toivomme ja odotamme sinulta erityistä kiinnostusta ja innostusta rahoitusalaa kohtaan, sillä tämä on tehtävässä menestymisen välttämätön edellytys. Lisäksi yrittäjähenkisyys sekä halu menestyä ovat eduksi tehtävässä. Sinulla tulee olla positiivinen asenne ja kyky tarttua haasteisiin, sekä tahtoa kehittyä yksilönä ja osana tiimiä. Suomen kielen taito on välttämätön, ruotsinkielisyys plussaa.

 

Tarjoamme sinulle kannustavan ja mielenkiintoisen palkkiomallin sekä kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään. Aiempi koulutustausta ja kokemus voi toki toimia eduksesi, mutta koulutamme kaikki uudet henkilöt asiamiehen rooliin alusta alkaen. Raikkaassa toimintaympäristössämme jokainen yksilö on tärkeässä roolissa osana tiimiä ja koko Vaurautta. Tehtävässä saat mahdollisuuden olla mukana luomassa sekä sijoittajia että kohdeyhtiöitä hyödyttäviä rahoitusmalleja. Tarjoamme erinomaisen alustan ja tuen menestyä tehtävässä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Jouni Hannula 050 577 6416.

 

Jätä hakemuksesi & CV:si osoitteeseen rekry(at)vauraus.fi.

Uratarinat

Ilkka Maulavirta – Liiketoimintajohtaja

Aloitin Vauraudella helmikuussa 2013 sijoitusasiamiehenä. Olin aiemmin työskennellyt viisi vuotta pankkisektorilla valtiotieteellisessä opiskelujeni ohessa. Vauraus tuli minulle sattumalta eteen läheisen kontaktin kautta ja päätin käydä kuuntelemassa idean. Olin saman tien myyty Vaurauden perimmäiselle ajatukselle eli varojen kanavoimisesta sijoitustoiminnan kautta pk-sektorin yrityksille investointeja varten. Tällä toiminnalla tuetaan Suomen talouden kasvua ja luodaan uusia työpaikkoja. Oma sisäinen idealistini syttyi liekkeihin. Nyt reilut neljä vuotta myöhemmin on mukavaa katsoa taaksepäin aikaansaannoksiamme. Olen itse saanut olla tärkeänä osana mukana kanavoimassa sijoituksina kymmeniä miljoonia euroja suomalaisille yrityksille sekä tuottamassa tulosta ja mahdollistamassa uusia asioita omille asiakkailleni. Kaikki on yhä vasta alussa ja kasvuvauhti on hurjaa. Tärkeänä lisänä on ollut oma oppi- ja kehityspolkuni. Alle puoli vuotta talossa ollessani minut pyydettiin osakkaaksi yhtiöön ja vajaa puolitoista vuotta myöhemmin pääsin perustamaan omaa toimistoani Espoon Keilarantaan. Vauraus luo uutta ja tarjoaa yrityksenä selkeän polun eteenpäin kyvykkäille ihmisille. Asenne on täällä kaikista tärkeintä ja sitä arvostan todella paljon. Ihmisiin sitoudutaan ja heitä tuetaan kaikin mahdollisin tavoin. Olemme yhtä perhettä. Tämän olen saanut kokea heti ensimmäisestä tutustumiskäynnistäni lähtien. ja voinkin lämpimästi suositella Vaurautta työpaikkana. / Ilkka Maulavirta