Tampereen toimiston konttorinjohtaja Aku Kelo Ylöjärven Sanomien haastattelussa

 

Helsingin sykkeestä Tampereen kasvuun muuttanut Vauraus Suomi Oy:n konttorinjohtaja Aku Kelo, 26, ihastelee värikkäin sanakääntein koko kaupunkiseudun elinvoimaisuutta ja tulevaisuusorientoitumista. Sijoittamisen ammattilainen toivoo, että maan kakkoskeskus lisää pörinää toteuttaen alueellisen raitiotieverkoston, areenan sekä muita vetovoimaa vahvistavia hankkeita.
 
Ylöjärveläislähtöisen toimitusjohtajan Elisa Saarisen luotsaama Vauraus Suomi Oy hakeutuu juuri niihin paikkoihin, joissa kehitys harppoo eteenpäin. Aku Kelo muistuttaa, että juuri Tampereen kaupunkiseudun kaltainen hedelmällinen ympäristö tarjoaa huippuyhteistyömahdollisuuksia sijoittamiseen keskittyneelle yritykselle.
 
– Vauraus on vielä varsin nuori yritys, sillä se on perustettu vuonna 2012. Jokainen toimintavuotemme on tuonut erittäin merkittävän kasvun. Tulevaisuus on hyvin houkuttava, Kelo puhkuu intoa.
 
Hän nousee pöytänsä äärestä seisomaan ja osoittaa Hämeenkadulle.
 
– Jos voimme esimerkiksi olla jollakin osalla mukana yrityksissä, jotka aikanaan rakentavat raitiotieverkon, niin olemme tyytyväisiä, Kelo mainitsee.
 
Mies muistuttaa lainaamisen olevan vuosituhantinen liiketoimintamuoto.
 
– Yrityksemme toimintaidea pohjaa siihen, että autamme kasvunälkäisiä yrityksiä pääsemään eteenpäin. Meillä sijoittaja voi olla kuka tahansa. Huolehdimme siitä, että rahat ovat hajautettuina oikeisiin osoitteisiin, hän kertoo.

 

Lähde / Lue koko artikkeli täältä: http://ylojarvenuutiset.fi/2017/02/15/maksimaalinen-potentiaali-kayttoon/

 

Lue lisää kokemuksia tai blogimerkintöjä