Yrittämisen asialla

Aloitin Vaurauden toimitusjohtajana kaksi vuotta sitten. Alkuvaiheitaan elävä yritys vaikutti mielenkiintoiselta paikalta tutustua uuteen toimialaan. Tähän asti Vauraus on yrityksenä rakentanut perustuksiaan. Nyt ne ovat kunnossa ja on aika lähteä viemään yritystä uudelle tasolle.

Vauraus on hakenut maksulaitostoimilupaa, jolla voimme laajentua myös muille EU-markkinoille. Tämä mahdollistaa yritykselle kasvun aiempaa suuremmalla skaalalla. Samoin sijoitustuotevalikoimamme kasvaa. Tarjoamme nykyään lainapohjaista joukkorahoitusta sekä vakuudellisina että vakuudettomina lainoina. Rekrytoimme jatkuvasti lisää osaavaa henkilökuntaa ja olemme avanneet uusia toimipisteitä eri puolille Suomea.

Kasvaminen on tehnyt omasta työstäni kiireistä. Pysähtymisen hetket ovat harvassa. Muutama päivä sitten sellainen kuitenkin tuli: Kauppalehden ranking Suomen suurimmista fintech-yrityksistä osoitti Vaurauden olevan sijalla neljä.
Nähdessäni listan koin ylpeyttä ja iloa työmme tuloksista. Olemme aidosti saaneet aikaan paljon.

Meillä on vielä etumatkaa kilpailijoihin. Kauppalehden listauksessa saman toimialan kakkonen oli vasta sijalla 20. Kilpailijat ovat kuitenkin heräämässä. Se on osa bisnestä. On hyvä, että alalla on tervettä kilpailua.

Vuosi on alkanut hyvissä merkeissä. Kasvua viime vuoteen verrattuna on tammikuussa peräti 83 %. Uskon, että 2018 tulee olemaan Vauraudelle innovoinnin ja laajentumisen vuosi. Tulevat kuukaudet saattavat sekä yrityksen että minut toimitusjohtajana uusien, mielenkiintoisten asioiden äärelle.

Kiitos asiakkaillemme! Olemme olemassa teitä varten, ja ilman teitä ei olisi meitäkään. Kasvakaamme edelleen yhdessä.

Elisa Saarinen,
toimitusjohtaja

Lue lisää kokemuksia tai blogimerkintöjä